A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

21 грудня 2018 року відбулася чергова 16 сесія Горностаївської селищної ради

Дата: 21.12.2018 14:20
Кількість переглядів: 592

21 грудня 2018 року відбулася чергова 16 сесія Горностаївської селищної ради, на якій основними питаннями було затвердження бюджету громади на наступний рік та визначення основних пріоритетних напрямків  розвитку Горностаївської ОТГ в 2019 році. Апаратом селищної ради підготовлено для розгляду депутатами  проекти програм різного спрямування. Для визначення заходів кожної програми та напрямків розвитку було враховано бюджетні запити всіх старостинських округів та комунальних установ Горностаївської селищної ради.

Так, підготовлено схвалено програму соціально-економічного та культурного розвитку Горностаївської селищної ради на 2019 рік, в якій передбачено фінансування заходів по благоустрою населених пунктів громади , а саме : планова санітарна очистка ,утримання сміттєзвалищ та кладовищ, організація роботи працівників з благоустрою. Депутатами виділено кошти на фінансову підтримку комунальних підприємств громади для своєчасної сплати податків комунгоспами та відшкодування коштів за спожиту електроенергію. Визначено шляхи відновлення та утримання вуличного освітлення в населених пунктах громади. Також було підтримано проведення поточних ремонтів сільських клубів та поточний ремонт східців і парадного входу Горностаївського СБК.

В схваленій програмі «Безпека дорожнього руху»  передбачено провести ремонти дорожнього покриття як в центрі громади, так і в усіх старостинських округах. В даній програмі запропоновано передбачити кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації на здійснення капітального ремонту дорожнього покриття (асфальтування) вулиць 8 Березня, Піонерська та Покровська в смт. Горностаївка та вулиці Миру в с. Велика Благовіщенка.

Депутатами схвалено також шість програм гуманітарного та соціального спрямування. До кожної з них запропоновані конкретні заходи з визначенням фінансування та виконавців. В 2019 році передбачається вирішувати питання соціального захисту пільгових категорій громадян, а саме: оплата пільгового проїзду залізничним транспортом та  телефонного зв’язку, оздоровлення дітей пільгових категорій в позаміських таборах, безкоштовне харчування дітей всіх пільгових категорій дошкільного та шкільного віку, матеріальна підтримка учасників АТО та їхніх сімей ,допомога на поховання малозабезпеченим громадянам і т.д. Передбачається провести протягом року на території Горностаївської ОТГ різноманітні культурно-масові та спортивні заходи. Планується встановити спортивно-розважальні комплекси в старостинських округах.


Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь