Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

До Дня Гідності та Свободи у Горностаївській центральній селищній бібліотеці організовано книжкову виставку «Майдан...З героями іде прощання!»

Дата: 22.11.2018 13:31
Кількість переглядів: 648

21 листопада  українці святкують День Гідності та Свободи, в цей день наша країна згадує патріотів-героїв, які загинули під час Революції Гідності. У Горностаївській центральній селищній бібліотеці  організовано  книжкову виставку «Майдан...З героями іде прощання!» на якій представлені видання, які висвітлюють героїчні події Майдану та патріотизм і мужність воїнів АТО.

    Працівниками  бібліотеки проведено патріотично-інформаційну бесіду «Революція Гідності та Свободи» з учнями 7 – Б класу Горностаївського ЗО (класний керівник Жиденко Т.А.). Під час бесіди велася  мова про революційні події та патріотів України, які не пошкодували свого життя заради Свободи.

    Присутні переглянули відео - фільми «Три дні кривавих подій Революції Гідності» та «П'ята річниця Революції Гідності - з чого все почалось і як розвивались події боротьби». Герої не вмирають! 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь