A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

на базі ясла – садка № 1 «Малятко» Горностаївської селищної ради відбувся семінар-практикум на тему: «Сучасні підходи до пізнавального розвитку дошкільників»

Дата: 05.11.2018 16:15
Кількість переглядів: 713

02 листопада 2018 року на базі ясла – садка № 1 «Малятко» Горностаївської селищної ради відбувся семінар-практикум на тему: «Сучасні підходи до пізнавального розвитку дошкільників» для вихователів  закладів дошкільної освіти Горностаївської об’єднаної територіальної громади.

Презентувала інтеграцію пошуково - дослідницької діяльності  дошкільнят вихователь Шум Тетяна Олександрівна.  Про форми організації та методику проведення  пошуково - дослідницької діяльності в своєму закладі  розповіла вихователь Лохвинська Надія Валеріївна.

Методично вірно вихователем Шум Т.О. представлено перегляд заняття в старшій підгрупі з пізнавальної діяльності на тему: «Цікава подорож» та проведено «Майстер-клас».

Директор закладу освіти Ставицька О.І. провела для присутніх екскурсію стінами свого закладу, де колегам представлено  виставки робіт  дітей, колективу  закладу та батьків. Підвели підсумок семінару методист з дошкільної освіти КУ «Методичний кабінет Горностаївської селищної ради» Сіденко Є.Л. та методист ясла - садка № 2 Горностаївської селищної ради Зіняк С.М.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь