A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Пам'ять про визволителів Горностаївщини вічна!

Дата: 02.11.2018 10:10
Кількість переглядів: 498

Уже багато років відділяє всіх нас від того страшного дня, коли в кожну українську сім’ю надійшла зловісна звістка про початок великої кровопролитної війни. 

Справжній масштаб цих великих втрат неможливо оцінити. Та навіть час не в змозі стерти із нашої пам’яті згадку про ті страшні і величні події. Нам ніколи не забути цієї страшної трагедії. Пам’ятаємо і воєнні дії на території нашої малої Батьківщини, рідної нам Горностаївщини. І зараз, у ці  дні, згадуємо події, які передували її звільненню від ярма окупації.

01 листопалда 2018 року на центральній площі селища поблизу пам'ятника жертвам фашизму відбувся урочистий мітинг з нагоди 75-ї річниці визволення Горностаївського району.

В урочистостях взяли участь перший заступник головирайонної державної адміністрації Тетяна Миколаївна Ющенко, заступник селищного голови Анатолій Петрович Сизонець, голова районної ради ветеранів Світлана Іванівна Стаднік, представники організацій, установ та підприємств Горностаївської громади та району.

Присутні схилили голови у хвилині мовчання перед тими, хто боронив наш район від ворога у роки Другої світової війни, хвилиною мовчання, вшанували пам’ять співвітчизників, полеглих у боротьбі за честь і свободу України, усіх невинних жертв, чиє життя обірвала війна та поклали квіти допам'ятних знаків.

По завершенню урочистостей на головні площі відбувся марафон присвячений Дню визволення.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь