A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Народний ансамбль народної пісні «Заспів» в рамках IX Всеукраїнського козацького фестивалю «Покрова на Хортиці» виступив на острові Хортиця

Дата: 25.10.2018 13:11
Кількість переглядів: 650

         Нещодавно до свята Покрови Пресвятої Богородиці, народний ансамбль народної пісні «Заспів» на запрошення Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради, департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної державної адміністрації виступив у колисці українського козацтва на острові Хортиця в рамках IX Всеукраїнського козацького фестивалю «Покрова на Хортиці». Виступаючи на головній сцені фестивалю з козацькими піснями, що давно вже стали народними, колектив пересвідчився, інтерес сучасників, а особливо молоді до давноминулої героїчної історії нашого народу не пропав, підтвердили це бурхливі оплески глядачів та численні прохання заспівати пісні для гостей просто на площі Січі і сфотографуватися з учасниками колективу.

        Народний ансамбль народної пісні «Заспів» висловлює щиру подяку за підтримку і надану допомогу для організації поїздки на фестиваль Луговцю В.І., Колихаєву І.В., Гуменюку С.П., Пишному В.М., Бірюку В.В., Шурі Г.П., ПродченкуВ.В.. Ці люди відроджують меценатство на Херсонщині. Тож нехай їм щастить у їхній благородній справі, а «заспів чанам» нових творчих здобутків.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь