A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

У Козаче – Лагерській сільській бібліотеці 13.10.2018 року було проведено годинну спілкування : « Я – захисник , я цим пишаюсь !»

Дата: 16.10.2018 15:50
Кількість переглядів: 671

На 14 жовтня припадає одразу три величних свята ? День Козацтвасвято Покрови Пресвятої  Богородиці та День захисника Вітчизни.

З метою виховувати повагу до українських захисників землі, до історичного минулого своєї держави, формувати почуття патріотизму, толерантності, національної свідомості та гордості за свою Батьківщину в Козаче – Лагерській сільській бібліотеці 13.10.2018 року було проведено годинну спілкування : « Я – захисник , я цим пишаюсь !» та організовано книжкову полицю « Наші захисники – учасники АТО . Ми хочемо жити в мирі.»

Для нас це свято не тільки народне і релігійне, а й національне. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами. Нині, коли на східних теренах України точиться боротьба за незалежність і суверенітет держави, маємо бути гідними спадкоємцями духовних цінностей та продовжувачами багатих традицій і славних справ предків. Цим зумовлено рішення встановити День захисника України саме 14 жовтня, який має стати святковим для сучасних воїнів та суспільства в цілому. Він має символізувати нерозривний зв’язок усіх поколінь захисників України…

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь