A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

День фізичної культури і спорту України у Горностаївській громаді

Дата: 10.09.2018 15:09
Кількість переглядів: 771


Щороку в другу суботу вересня Україна відзначає День фізичної культури і спорту. Це особливе свято, яке об’єднує усіх хто товаришує із гантелями і скакалкою, хто займається фізкультурою і спортом заради здоров’я. Фізична культура та спорт займають важливе місце в житті мешканців нашого району. Працівники стадіону доклали багато зусиль, щоб підготувати спортивну арену до свята. Урочисто майорів жовто-блакитний прапор, спортивні майданчики були добре підготовлені, звучала весела музика, встановлено батути для дітей та й погода цього дня тільки сприяла проведенню свята.
Після шикування учасників зі вступним словом до них звернувся селищний голова Ляхно Д.В., який привітав усіх присутніх зі святом та побажав міцного здоров’я, нових рекордів і спортивних успіхів на благо України.
З нагоди професійного свята, за особистий внесок у популяризацію фізичної культури та спорту в громаді, активну життєву позицію вручив грамоти Горностаївської ОТГ Горобцю І.К., Нікіфорову О.Г., Шептуну В.О., Кітченко М.Г.; за спонсорську допомогу відзначив Луговця В.І., Васильєва Ю.М., Фесину В.О., Ганзюка С.М.. Поляка С.М., представника благодійної організації «Благодійний фонд Ігоря Колихаєва» Рудю В.С.
Продовжили свято спортивні змагання з футболу. Цього року започатковано проведення кубка з футболу з-поміж аматорських команд на приз Почесного працівника фізичної культури та спорту України Горобця І.К. За право здобути кубок боролося 5 команд: це дві команди з смт. Горностаївка, команди із сіл Червона Поляна та Каїри ( «Еммануїл Фарм») та гості із Великої Лепетихи. Ігри проходили в захопливій боротьбі. Відчувалося нервове напруження гравців. Але це не завадило їм продемонструвати майстерність, виявити неабияку жагу до перемоги. Гра тримала в напрузі не тільки гравців, а й уболівальників команд. У фіналі за звання Чемпіона змагалися команди Горностаївської ОТГ та Великої Лепетихи. З перших хвилин було помітно, що суперники варті одне одного й боротьба буде цікавою. В гострому поєдинку з рахунком 3:0 перемогу здобула команда із Горностаївської ОТГ. І це дуже гарний подарунок для горностаївців. Ми вас вітаємо і дякуємо за гру!
Всі бажаючі прийняли участь в змаганнях з шашок, шахів, настільного тенісу, підтягуванні на поперечені, армреслінгу. Юні спортсмени змагалися у змаганнях «Веселі старти».
Судді визначили найкращих учасників, яким вручено грамоти, медалі та подарунки від відділу культури, освіти та спорту районної державної адміністрації та селищної ради.
Спортивне свято закінчено, але нехай спорт завжди супроводжує кожного з нас повсякдень, нехай результати покращуються раз від разу і приносять не тільки задоволення, а й вагомі нагороди.

Джерело: Т.МАТЕЦЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь