A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Відбулись зустрічі селищного голови з мешканцями Горностаївки стосовно водопостачання та індивідуального підключення до загальної водомережі

Дата: 29.08.2018 16:17
Кількість переглядів: 615

З метою роз'яснення ситуації щодо підключення абонентів до нової водомережі (проект по заміні частини водопроводу смт Горностаївка який реалізується за державні кошти фонду регіонального розвитку ), головою селищної ради Д.В.Ляхно разом з представниками Горностаївського комбінату комунальних підприємств проводяться інформаційні зустрічі з мешканцями селища Горностаївка.

Так, 28 серпня поточного року було проведено зустрічі на вулицях Партизанська та Осіння, за  результатами яких мешканцям було роз‘яснено щодо вартості та терміни підключення до водопровідної мережі, а саме:

зазначено що вартість робіт коливається від мінімальної суми в 185,58 грн., яка включає в себе під‘єднання хомута з аварійним краном до нової мережі ЛИШЕ працівниками комунгоспу, всі остаточні роботи мешканці у разі можливості можуть провести самі.

Мешканці які бажають скористатися послугами повного підключення працівниками комунгоспу мають можливість звернутися за відповідною послугою до Горностаївського ККП, тоді вартість з розробки 1,5 м3 грунту працівниками складе 460,00 грн., у разі якщо підключення буде здійснюватися через асфальтове покриття Горностаївський ККП надає послуги з проколу грунту, що складає 61,27 грн., за 1 м.п. Таким чином у разі якщо людина буде замовляти послугу з підключення через Горностаївський КПП максимальна вартість робіт буде складати 1,5 тис. грн., з усіма податками.

Окремо наголошуємо, що абоненти які потребують підключення самостійно придбаває всі необхідні матеріали (хомути, труби, з‘єднання та ін.). Це зроблено з метою уникнення обвинувачень в бік Горностаївського ККП та селищної ради щодо можливого завищення цін або не відповідності якості матеріалів зі сторони замовників.

Крім того з метою зниження фінансового навантаження на соціально-незахищені верстви населення (пенсіонери, інваліди та інші) передбачена розстрочка платежу за виконані роботи з підключення до 3 місяців.

Відповідні сходки громадян будуть проведено на всіх вулицях де планується підключення абонентів до водомережі.

Додатково повідомляємо, що 3-4 вересня поточного року буде відключене водопостачання в смт Горностаївка у зв‘язку зі встановленням водозапірної арматури на вулицях Перемога, Осіння, Покровська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь