A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

До Дня Конституції України бібліотекарі Горностаївської селищної центральної бібліотеки провели годину історії «Від минулого до сьогодення»

Дата: 27.06.2018 13:49
Кількість переглядів: 568

28 червня наша країна відзначає День Конституції. Саме 22 роки тому в Україні було прийнято Основний Закон держави. Цей акт закріпив незалежність українського народу, зробив його справжнім володарем суверенітету.

Щоб ознайомити жителів громади  з історичними передумовами прийняття Основного Закону України, прослідкувати шлях, пройдений нашою державою від Конституції Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції України, бібліотекарі Горностаївської селищної центральної бібліотеки провели годину історії  «Від минулого до сьогодення»

Під час заходу присутні дізналися, про те як «народжуються» закони; бібліотекарі пояснили, що Конституція дорослим і дітям надає рівні права та не допускає жодного насилля над дитиною.

В читальній залі бібліотеки  розгорнулась  книжкова виставка  «Оберіг нашої державності», де читачам була запропонована правознавча, історично-довідкова література. Також оформлені книжкові виставки у відділі обслуговування читачів «Конституція – паспорт держави» та в бібліотеці для дітей «Є право – є надія»

Добірки літератури дають можливість зрозуміти, яким важливим і важким був процес створення власної Конституції та відображає найважливіші шляхи становлення українського конституціоналізму, що триває і зараз.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь