A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Довіку матінку шануйте,свій найсвятіший оберіг

Дата: 14.05.2018 13:21
Кількість переглядів: 1045

«Довіку матінку шануйте,свій найсвятіший оберіг»

Мама! Найдорожче слово в світі!

Де б не був ти, щоб ти не робив,

Назавжди вона твій шлях освітить

Ніжним серцем, відданим тобі.

А. Костецький

У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітерець приносить до нас свято - День Матері. Свято Матері - свято любові. Воно схоже на ніжну травневу квітку, від якої не хочеться відводити очей.

Мама - наче весна, що пробуджує все живе своїм теплом, дає початок новому життю. Із нею ми відкрили для себе світ, зробили перші кроки, з її рук отримали першу іграшку, прочитали першу книжечку, першу пораду дала теж мама.

«Довіку матінку шануйте,свій найсвятіший оберіг» під такою назвою пройшло святкування Дня Матері у селищній бібліотеці для дітей з учнями третього класу Горностаївського закладу освіти №2 ( класний керівник - Іконнікова Л.В.)

Програма заходу була насичена і цікава.

Завідувач бібліотеки Наталія Володимирівна Кравченко розповіла дітям про історію свята, яке в Україні традиційно святкують у другу неділю травня.  Це світла й радісна  подія в кожній родині. В цей день кожен намагається зробити щось приємне для своєї матусі, щоб висловити їй ще раз свою любов  і низенько вклонитись до землі їй – найріднішій. 

Юні користувачі читали чутливі вірші-посвяти, порівнювали маму з квітками, підбирали ніжні слова, щоб висловити свою любов до неї,а потім всі разом співали  пісні.

Далі малювали з закритими очима сонечка,а всередині писали імена своїх матусь; складали пазли.

Учасники заходу  із задоволенням та азартом приймали участь  у різноманітних конкурсах проявляючи при цьому свої знання, кмітливість, дотепність та веселу вдачу.

Насамкінець, діти з любов’ю виготовляли вітальні листівки-витинанки для своїх найдорожчих матусь, проявляючи свою власну фантазію, індивідуальність та креативність. Допомагали учням зробити «секретний» весняний подарунок, бібліотечні працівники.

Протягом заходу панував веселий настрій,приємна атмосфера дружби, творчості та веселих посмішок. Усі присутні залишились задоволені від спілкування та гарно проведеного часу, зарядились позитивом та отримали безліч вражень.

 Напередодні Дня Матері, в бібліотеці була також оформлена  книжкова викладка «Мамо,мамо…Вічна і кохана» ,яка дала змогу нашим маленьким користувачам  вивчити гарні віршики, прочитати цікаві оповідання про безмежну материнську любов.

В кінці бібліотекарі нагадали дітям про те, що коли вони стануть дорослими, щоб ніколи не забували про своїх матерів і завжди знаходили час привітати їх у свято Матері.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь