A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Урок мужності «Вічний вогонь пам`яті»

Дата: 04.05.2018 14:54
Кількість переглядів: 795

Урок мужності «Вічний вогонь пам`яті»

Минають роки, відлітають у вічність, але є дати непідвладні часу. Минуло вже 73 роки від Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Та пам’ять про ті події завжди буде жити в наших серцях. 

За роки війни українці проявили неповторну мужність і героїзм відстоюючи  волю і незалежність своєї Батьківщини.  Разом з дорослими взялися за зброю діти, щоб захистити свою землю від ненависного ворога.
4 травня, у селищній дитячій бібліотеці, для учнів 5 класу Горностаївського закладу освіти №2  було проведено урок мужності «Вічний вогонь пам`яті».

Під час заходу, школярі познайомилися зі сторінками історії періоду Другої світової війни та про роки окупації в Україні, дізналися про героїчні подвиги наших дідів та прадідів. Завідуюча бібліотекою - Кравченко Н.В.  розповіла читачам про людей, які героїчно боролися за визволення нашого краю, про їхні подвиги, про ту жорстоку і бездушну війну, що забрала мільйони життів, принесла лихо і горе на нашу українську землю.

Юні читачі із захопленням передивилися презентацію «Діти війни», взяли участь у обговоренні побаченого та з’ясували, що навіть малеча в ті часи була здатна на героїчні вчинки.

 На завершення уроку,бібліотекар Віхрова Аліна провела для користувачів огляд літератури, представленої на книжковій виставці «Подвиг,що залишиться у віках».
Головною метою заходу є вшанування безсмертної пам’яті ветеранів війни та виховання у підростаючого покоління поваги до захисників нашої Батьківщини.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь