A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Подарунок селищній бібліотеці від народного депутата Верховної ради України VII скликання Миколи Дмитрука

Дата: 25.04.2018 08:54
Кількість переглядів: 1020

Радісна подія відбулася у комунальній установі «Горностаївська селищна центральна бібліотека»! Радісна, як для працівників, так і для користувачів книгозбірні. У березні надійшли нові книжкові видання з обмінного фонду Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олеся Гончара у рамках державної програми, а вже в квітні знову нові книги і тепер вже від народного депутата Верховної ради України VII скликання Миколи Дмитрука.

       Звернувшись до громадської приймальні ВО «Батьківщина» про сприяння у придбанні нових книг для центральної бібліотеки та сільських бібліотек-філій, а також передплату періодичних видань для сільських бібліотек, де не виписувалися газети та журнали, ми швидко отримали позитивну відповідь. Адміністрація центральної селищної бібліотеки зверталася до різних громадських організацій про надання посильної допомоги, проте швидке реагування надійшло лише від пана Дмитрука.

      За три тижні Микола Ілліч розглянув звернення бібліотеки та виділив 5 тисяч гривень на придбання 82 книг для книгозбірень Горностаївської громади та передплату 13 періодичних видань для Заводівської та Ольгинської сільських бібліотек-філій.

Фото без опису

 

 

Фото без опису

     Вже вдруге центральна бібліотека отримує в дар книжкові видання від Миколи Ілліча, тож маємо надію, що це стане доброю традицією, адже люди перестають мислити, коли перестають читати і є тільки один спосіб стати культурною людиною – читання! Бібліотекарі нашої громади щиро вдячні народному депутату Миколі Дмитруку та голові Горностаївської районної організації партії ВО «Батьківщина» Сергію Поляку за розуміння і підтримку! А наших читачів вітаємо з новими придбаннями та запрошуємо ознайомитися з цікавими літературними новинками! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь