A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Відбувся XI регіональний фестиваль «Світ талантів – Південна Україна»

Дата: 04.04.2018 13:58
Кількість переглядів: 664

          Міжнародний дитячий фестиваль "Світ талантів" засновано у 2003 році з метою виявлення дитячих талантів та популяризації їх у всьому світі, а також популяризації української культури на міжнародному рівні. 31 березня 2018 року у м.Херсон на базі комунального закладу «Палац молоді і студентів Херсонської обласної Ради» відбувся XI регіональний фестиваль «Світ талантів – Південна Україна» за підтримки Міжнародної жіночої організації «Жінка III тисячоліття» та під егідою Міжнародного фестивалю «Світ талантів». Конкурсна програма поділяється на кілька вікових категорій і свою майстерність демонструють читці, вокалісти та хореографічні колективи.

          Прийняли участь у фестивалі і представники зразкової вокальної студії «Ластівочка» Горностаївського селищного Будинку культури. Як зазначила художній керівник студії заслужений працівник культури України Любов Хоменко, рівень виконавців і рівень самого фестивалю надзвичайно високий.

         Було зареєстровано понад 200 виконавських одиниць (тобто номерів) і на цьому фоні наша студія показала себе просто прекрасно. Наші юні горностаївці завоювали чотири перших місця та три третіх у всіх вікових категоріях. Маргарита Пташенчук якій всього 6 років,  вона вперше приймала участь у заході такого рівня,  посіла І місце. Ліза Марухіна їй лише 5 років і теж дебютувала на такій сцені, посіла ІІІ місце. Прекрасно заспівав володар І місця Влад Руденок, Софія Зборовська теж виборола І місце. Чудовим вокалом зачарувала зал і журі Марія Гізатуліна і теж отримала І місце. Гарно себе показали володарки ІІІ місця у своїх категоріях Єва Гуменюк та Катерина Пироженко.

          Вперше члени журі на чолі з директором фестивалю зустрічались з педагогами вокалістами, обговорювали серйозність помилок у виконавців, відзначали майстерність учасників і студія «Ластівочка» отримала чимало компліментів на адресу як учасників так і керівника.

           Тож і ми побажаємо нашим юним талантам наполегливої праці на важкій стежці вокалу, творчих здобутків та ще більш вражаючих успіхів, а керівнику зразкової вокальної студії «Ластівочка»  заслуженому працівнику культури України Любові Василівні Хоменко довгих років творчого натхнення і виказуємо  нашу безмежну вдячність.

            Низький вам уклін!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь