Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Субсидія через Інтернет: зручно та просто!

Дата: 26.02.2018 15:36
Кількість переглядів: 782

Фото без опису

Субсидія через Інтернет: зручно та просто!

На жаль, під час оформлення житлово-комунальної субсидії, багатьом українцям досі доводиться стикатися з чергами. Втрата часу, зусиль та нервів не тільки не додає гарного настрою, але й засмучує людей, які і так перебувають у непростих обставинах, потребують додаткової уваги та підтримки від держави.

Одним із шляхів розв’язання цієї проблеми має стати якнайширше впровадження сучасних механізмів електронного урядування і спрощення бюрократичних процедур. Саме такі цілі переслідує волонтерський проект iGov, наближаючи державні послуги до громадян. На спеціально створеному порталі https://igov.org.ua у режимі онлайн вже запущено понад420 адміністративних послуг, більше 100-та з яких доступні і жителям Херсонщини.

Особливо актуальними серед них стали Інтернет-сервіси, що допомагають спростити життя вразливим верствам населення. Так, на порталі iGov можна не тільки дистанційно подати документи на оформлення житлово-комунальної субсидії https://igov.org.ua/service/654/general, але й перевірити інформацію про стан її нарахуванняhttps://igov.org.ua/service/21/general. Для цього необхідно перейти за вказаними посиланнями, обрати Херсонську область і район, в якому проживаєте, та виконати нескладні інструкції.

Розібратися, як замовити ці онлайн-послуги, допоможе і відеоролик, створений херсонською командою волонтерів iGov https://www.youtube.com/watch?v=H3U0nJhOO8A.

Завдяки використанню Інтернет-системи iGov можна зекономить час і гроші, особливо тим людям, які проживають у віддалених сільських населених пунктах.

Джерело:

Кулик Павло, координатор Проекту iGov в м. Херсоні та Херсонській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь