A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Проведено нараду з питань охорони праці з колективом КЗПО "Горностаївська дитяча музична школа»

Дата: 26.02.2018 15:30
Кількість переглядів: 781

Проведення наради з питань охорони праці з колективом

КЗПО "Горностаївська дитяча музична школа»

 

          21.02.2018 р. в  КЗПО "Горностаївська дитяча музична школа» проведено   нараду  з питань профілактики виробничого травматизму за участі представників     Каховського відділення управління виконавчої дирекції  Фонду соціального страхування України  в Херсонській області -  страхового експерта    Рожок Л.П. та провідного спеціаліста Куліш З.А.,    директора  навчального закладу Ярової Н.М., відповідальних осіб з питань охорони праці  та працівників. 

           Тема  наради: «Удосконалення збору та використання даних про безпеку  та  гігієну  праці.  Актуальність охорони праці в сучасних умовах.  Принципи та гарантії соціального страхування».   На нараді  висвітлені  питання проведення профілактичних  заходів, спрямованих на усунення шкідливих і небезпечних виробничих факторів, запобігання нещасних випадків на виробництві, про важливість  профілактичної  роботи  з  охорони праці та значення, яке надається з цього питання державою;   доведено аналіз  нещасних випадків на виробництві у Херсонській області та Каховському районі за 2016-2017 р.р., обставини та  причини   нещасних випадків, деякі питання порядку розслідування та ведення обліку нещасних випадків на виробництві.

            До уваги присутніх доведено  порядок   лікування застрахованих осіб в реабілітаційних відділеннях, санаторно-курортних закладах за рахунок коштів Фонду з 01 січня 2018 року.   

             Жваве обговорювання викликали теми нещасних випадків  на виробництві та лікування в реабілітаційних відділеннях, санаторно-курортних закладах застрахованих осіб.  

             Головною метою  наради  було довести до уваги присутніх необхідність забезпечення безпечних умов праці на робочому місці кожного працівника, оскільки це може врятувати найвищу в Україні соціальну цінність – життя.

 

Джерело: Рожок Л.П., страховий експерт з охорони праці Каховського відділення управління виконавчої дирекції  Фонду соціального страхування України  в Херсонській області  

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь