A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Відбулася інформаційна зустріч голови Горностаївської ОТГ, голови Горностаївської райдержадміністрації, заступників селищного голови, керівників комунальних установ і закладів освіти та культури з населенням села Червоноблагодатне

Дата: 16.03.2018 15:20
Кількість переглядів: 778

14 березня 2018 року на території Червоноблагодатненського округу Горностаївської ОТГ в приміщенні Червоноблагодатненського клубу відбулася інформаційна зустріч голови Горностаївської ОТГ Ляхна Дмитра Валерійовича, голови Горностаївської райдержадміністрації Єрохіна Олександра Сергійовича, заступників селищного голови,  керівників комунальних установ і закладів освіти та культури з населенням села. Основним завданням було провести  зустріч з власниками земельних ділянок, які самостійно обробляють земельні ділянки, надані їм у розмірах відповідно до Земельного кодексу України для ведення особистого селянського господарства та земельні частки (паї), виділені в натурі (на місцевості), сукупний розмір яких перевищує 2 гектари.

     З даного питання надано роз’яснення щодо порядку та строку проведення декларування доходів, отриманих за 2017 рік від продажу власної сільськогосподарської продукції . Зокрема особливу увагу зверталося на той факт , що кошти, отримані від декларування, є одним із  основних джерел наповнення бюджету громади.

       З боку присутніх мешканців округу було порушено питання щодо оформлення земельної ділянки під пасовище. Для вирішення якого селищним головою Ляхном Д.В. було запропоновано утворити спілку власників  ВРХ на території старостинського округу та забезпечити з боку відділу з юридичних питань та державної реєстрації селищної ради  юридичний супровід проведення вказаної процедури.

По закінченні зустрічі були відвідані керівництвом Горностаївської ОТГ та району  об’єкти соціального призначення ,а саме: Червоноблагодатненський НВК та Червоноблагодатненський ФАП . Під час огляду приміщення ФАПу було встановлено необхідність виконання поточного ремонту будівлі та  надано відповідні доручення в.о.старости Гудзоватому В.Й.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь