Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

IV обласний Фестиваль виконавської майстерності " Поетичний камертон Ліни Костенко: патріотичні лейтмотиви"

Дата: 22.03.2018 08:01
Кількість переглядів: 735

Життя іде і все без коректур, 
і як напишеш, так уже і буде

Л.В. Костенко

Українську літературну творчість  сьогодні важко уявити без Ліни Костенко. У її дивовижній за красою і силою поезії гармонійно поєдналися зворушлива ніжність жінки і твердість духу справжнього борця, філософська заглибленість у проблеми буття і пристрасна емоційність трибуна. Поетеса була і залишається совістю і голосом української нації, адже її творчість  є по-справжньому  об’єднуючим і надихаючим фактором у цей непростий для суспільства час.

20 березня в обласному Палаці молоді і студентів відбувся фінальний гала-концерт ІV-го обласного фестивалю виконавської майстерності «Поетичний камертон Ліни Костенко: патріотичні лейтмотиви». Головним  завданням цього унікального, єдиного в Україні заходу є популяризація та презентація творчості нашої сучасниці, поета світового масштабу.

Фінал фестивалю був по-справжньому хвилюючим та напруженим. Дипломантів визначали у 4 категоріях: «читці», «вокалісти», «автори власних віршів» та «художники».

Горностаївську об`єднану територіальну громаду представили :

- «Читці» - Буркот Таміла , учениця 9-а класу Горностаївського закладу повної загальної середньої освіти №1 імені Героя Радянського Союзу Цвіка С.С.;

Петрова Дар`я,учениця 7класу Горностаївського закладу дошкільної,повної загальної освіти та Шульга Оксана,учениця 8класу Горностаївського закладу дошкільної,повної загальної освіти

- «Художники» - Шайко Ігор, учень 8класу Великоблаговіщенського закладу повної загальної середньої освіти ;

Зборовська Софія та Кравчук Катерина, учениці 7-а класу Горностаївського закладу повної загальної середньої освіти №1 імені Героя Радянського Союзу Цвіка С.С.

- «Автори власних віршів» - Навалова Тетяна, учениця 8 класу Козаче-Лагерського закладу початкової ,базової середньої освіти імені Героя Соціалістичної Праці Квакуші М.С.

У холі Палацу діяла виставка творчих робіт художників-конкурсантів та «вільний мікрофон» для бажаючих прочитати власні вірші або твори поетеси.

Наші учасники хоч і не вибороли призові місця,проте приїхали  з Херсону з масою чудових вражень від конкурсу, від побаченого та почутого. Всі вони стали Дипломантами фестивалю .

ІV обласний фестиваль виконавської майстерності «Поетичний камертон Ліни Костенко: патріотичні лейтмотиви» закінчився, залишивши по собі теплі спогади, нові знайомства і незабутні враження.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь