A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

18 листопада 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Горностаївської селищної ради

Дата: 19.11.2019 15:50
Кількість переглядів: 486

18 листопада 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Горностаївської селищної ради. Зокрема, заслухано та взято до відома інформацію заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Анатолія Сизонця про виконання селищної програми економічного, соціального та культурного розвитку Горностаївської селищної ради за 9 місяців 2019 року, видатки якої становлять по запланованим заходам за відповідний період на загальну суму 6503,6 тис. грн..

Начальник відділу фінансів Лідія Шарко ознайомила присутніх про виконання селищного бюджету за 9 місяців 2019 року, де зазначила, що прибуткова частина загального фонду бюджету виконана на 101,9 %, прибуткова частина загального фонду бюджету по власних та закріплених доходах виконана на 106,2 %.    

В зв’язку з наявністю тільки одного учасника аукціону, який мав відбутися 12 листопада 2019 року, прийнято рішення про приватизацію (відчуження) шляхом викупу об’єкта комунальної власності Горностаївської селищної об’єднаної територіальної громадикомплексу нежитлових будівель, що знаходиться за адресою: 74601 Херсонська область, Горностаївський район, смт.Горностаївка, вул.Покровська (Леніна), 209, покупцем якого визначено фізичну особу – Продченка Юрія Володимировича, за запропонованою ним ціною не нижче стартової ціни – 254932 грн. без ПДВ.

З метою недопущення фактів порушень торгівлі новорічними ялинками, на території Горностаївського селищного ринку закріплено територію для торгівлі відповідним видом товару, а також рекомендовано Горностаївському відділенню поліції Каховського відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Херсонській області спільно з громадським формуванням з охорони громадського порядку “Січ” здійснювати заходи по виявленню фактів порушень, що стосується маркування деревини безпосередньо на лісосіках уніфікованими маркерами з нанесенням штрих-коду та ідентичного йому цифрового коду для реєстрації її походження відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2009 року №1090-р “Про схвалення Концепції створення єдиної державної системи електронного обліку деревини”.

Серед інших питань, які були розглянуті на засіданні виконкому стосувалися упорядкування діяльності роботи комунальних підприємств селищної ради (комунгоспів), земельних відносин, перенумерування житлових будинків, постановку на квартирний облік дітей, позбавлених батьківського піклування та ін.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь