A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

Горностаївська районна філія центру зайнятості планує відкриття групи навчання за професією «машиніст (кочегар) котельної»

Дата: 23.07.2019 15:46
Кількість переглядів: 886

Щороку, напередодні опалювального сезону, гостро постає питання в забезпеченні безперебійної роботи котелень, а тому роботодавці починають шукати кочегарів.

Перевагу надають працівникам, які нещодавно опанували цю професію, а отже володіють сучасними знаннями, або тим, хто в міжсезоння підвищив кваліфікацію та отримав допуск до виконання робіт з підвищеною небезпекою. До обслуговування котелень допускаються особи віком старше 18 років, що пройшли медичний огляд, навчання за відповідною професією або підвищення кваліфікації, здали екзамен кваліфікаційній комісії. Чергова перевірка знань машиніста (кочегара) котельної проводиться періодично, але не рідше одного разу на рік.

Для оперативного укомплектування таких вакансій служба зайнятості вже влітку організовує навчання для безробітних за професією «машиніст (кочегар) котельної» та навчальними програмами відповідного професійного спрямування.

Тому, випереджаючи потребу в попиті на фахівців даного напрямку, Горностаївська районна філія Херсонського обласного центру зайнятості планує відкриття групи навчання за професією «машиніст (кочегар) котельної» наприкінці липня поточного року. Всіх бажаючих опанувати професію кочегара, прохання терміново звернутися  до Горностаївської районної філії (каб. №1) або зателефонувати за тел. 41392, 41759.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь