A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горностаївська громада
Херсонська область, Каховський район

До уваги землекористувачів земельних ділянок сільськогосподарського призначення Горностаївської ОТГ

Дата: 15.05.2018 10:27
Кількість переглядів: 469

Фото без опису

З початку 2018 року в енергетичній галузі України сталося ряд аварійних вимкнень ліній електропередач з причин спалювання залишків сільськогосподарської діяльності, бур’яну та очерету. Ці порушення призводили до відключення міжсистемних важливих ліній від загальнодержавної Єдиної енергетичної системи України, що сприяло загрозі розвалу всієї системи.

Нагадуємо, що відповідно до статті 245 «Кримінального кодексу України» №2341-ІІІ, редакції від 04.02.2012р., за знищення або пошкодження лісових масивів, зелених насаджень навколо населених пунктів, вздовж залізниць, а також її залишків на землях сільськогосподарського призначення вогнем чи іншими загально небезпечними способами караються штрафом від трьохсот до п’ятисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на термін від двох до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Ті ж самі дії, якщо вони спричинили загибель людей, масову загибель тварин, або інші тяжкі наслідки караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років.

Також звертаємо свою увагу землевласників, що не займаються обробленням земельних ділянок, про необхідність її оброблювати(скошувати) для запобігання заростання земель бур’яном.

Сподіваємося на порозуміння та взаємодію в забезпечені надійного електрозабезпечення ваших домівок та підприємств та дотриманням правил пожежної безпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь